EN

+32 475 71 61 51   |   [email protected]

Maatwerk

Maatwerk, dat is waar wij voor staan. Daarom kennen wij een gedifferentieërd dienstenaanbod. Zo is er altijd een passende transportvorm te vinden tegen een zo laag mogelijke tarief.
De betaalbare diensten die wij u kunnen aanbieden zijn: Luxe auto's/Minibussen,Ceremonie wagens.

Minibussen services

  • Het vervoer van en naar de luchthaven
  • Al uw transportbehoeften en dit voor elke gelegenheid zoals: bruiloften, evenementen, artiestenvervoer, citytrips, bedrijfsfeesten, ...
  • Vervoer diensten naar bars, restaurants, sportevenementen, concerten en casino's zonder het risico van drinken en rijden!
  • Onze service biedt het ultieme comfortabel transport overal in het land.

Ceremonie services

Je kan onze prachtige wagens huren voor verschillende feestelijke gelegenheden. Een huwelijk, ceremonie, verjaardag, jubileum, huwelijksverjaardag, verloving of vrijgezellendag? Er is altijd wel een reden!
Voor een vast/bespreekbaar bedrag halen wij uw genodigden op en brengt ze terug op plaats van bestemming.
Een glas teveel is immers genoeg om aan een geslaagd feest een fikse boete of intrekking van het rijbewijs over te houden.
Onze unieke nachtshuttle service brengt iedereen veilig thuis.

  • Onze wagens staan ook ter beschikking voor het transport bij Begrafenissen.

ZAKENVERVOER

Wenst u te reizen in een Comfortabel voertuig naar u business meeting.
Ons bedrijf brengt niet alleen vakantiegangers op hun bestemming, maar staat ook in voor het vervoer van personeelsleden of klanten van uw bedrijf. Deze zullen steeds privé vervoerd worden.
Onze chauffeur zal uw klant op het afgesproken tijdstip ophalen van uw Bedrijf of Hotel en veilig naar de Luchthaven brengen..
Bij aankomst op de luchthaven zal de chauffeur de klant opwachten op de afgesproken plaats met ons logo. Of indien gewenst kan de klant ook opgewacht worden met een bordje van uw bedrijf. Voor vervoer op niveau hoeft U zelf maar weinig te doen. U geeft de ritten aan ons door en wij regelen alles.
Resultaat: Meer service in minder tijd.


AIRPORT TRANSPORT

Wij brengen u naar een luchthaven in België of indien België niet je eindbestemming is naar één van de naburig gelegen landen zoals Nederland, Frankrijk, Duitsland etc. Wij zijn met ons uitstekende service en zijn budgetvriendelijke prijzen de perfecte manier om op reis te vertrekken.
Al onze chauffeurs zijn perfect tweetalig en al onze wagens zijn recente voertuigen. Wij zij beschikken over de juiste formaliteiten qua verzekeringen, attesten en vergunningen.
Wanneer u in groep reist is dit systeem van vervoer in het algemeen goedkoper als reizen per trein.


U reist bovendien zonder zorgen:

LEES IN HET ENGELS

Copyright © AIRPORTS-TAXIS.EU